Politica de returnare

 

Conditii de Returnare

Daca nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna, si veti primi banii inapoi!
Produsele pot fi returnate fara nici un motiv, in maxim 10 zile calendaristice de la data facturii, prin Fan Courier la adresa str. Principala, nr.55, Casva, Jud. Mures, pt. SC ECO CHARM SRL.
Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sa nu aiba ectichetele rupte.
Pentru retur trebuie sa trimiteti o hartie prin care solicitati returul, fara sa existe un motiv anume, si totodata sa atasati factura si chitanta, sau copie dupa factura si chitanta, in cazul in care returnati doar o parte din produse.
Taxa aferenta transportului este in sarcina cumparatorului, banii vor fi returnati in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii returului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il pune la dispozitie cumparatorul.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Produsul trebuie returnat in maxim 10 zile calendaristice, in aceeasi stare in care a fost livrat, si anume in ambalajul original cu toate accesoriile intacte si impreuna cu documentele atasate. Costurile livrarii vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza in cel mult 10 de zile lucratoare din ziua returnarii la sediu a acestuia. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.
In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ECO CHARM isi rezerva dreptul de a retine o parte din suma ce urmeaza a fi returnata in scopul de a readuce produsul in starea initiala – daca este posibil – sau pentru a acoperi diferenta rezultata din vanzarea produsului respectiv ca second-hand. Daca produsul nu mai poate fi vandut sub nici o forma, returul poate fi refuzat. In cazul in care clientul prefera reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.
Produsele aflate in lichidare de stoc, promotii sau la reducere de pret, NU se pot returna.

Garantii

Oferim garantie produselor pentru o perioada de 12 luni.
Nu solutionam reclamatii ce tin de proasta intretinere a produsului.